phone pin mobile heart logo Flag of Belarus airplane
> >Výsledky vyhledávání> >

Od divokého Pacifiku do Rockies

Výhody nabídky

Od divokého Pacifiku do Rockies Kód: 6797

PLN
Itaka

Od divokého Pacifiku do Rockies Kód: 6797 Kanada

Popis nabídky


1. den ODLET Z PRAHY Odlet z Prahy do Vancouveru. Transfer do Victorie. Volný program, nocleh.
2. den VANCOUVER – VICTORIA Ráno fakultivně plavba za velrybami a dravými kosatkami. Pak prohlídka Victorie, přístavu a návštěvy majáku Fisgard Light z roku 1860. Nocleh ve Victorii.
3. den NP PACIFIC RIM Odjezd do deštných pralesů NP Pacific Rim. Cestou návštěva Duncanu, města totemů a domova kmene Cowichan. Najdeme zde dva světové unikáty: nejširší totem a s 36 m i největší hokejku světa. Příjezd do Pacific Rim. V rezervaci divoké přírody staneme na dramatickém pobřeží Pacifiku. Vedle tisícovek ptáků zde možná spatříme i táhnoucí velryby. Nocleh v osadě Ucluelet.
4. den NP PACIFIC RIM Celodenní program v Pacific Rim s řadou pěších aktivit a prohlídek, nocleh.
5. den PLAVBA – WHISTLER Plavba přes úžinu Straight of Georgia. Nezapomenutelné dojmy z divoké přírodní scenérie může umocnit setkání s vládci oceánu – dravými kosatkami či velrybami. Cesta vnitrozemím nás přivede do kouzelného Whistler s nesmírně poutavým okolím. Toto horské středisko hostilo lyžařské disciplíny zimních olympijských her v roce 2010. Nocleh ve Whistler.
6. den WHISTLER - ROCKIES Dokončení prohlídky a možnost si vychutnat pohled do údolí z ptačí perspektivy během jízdy lanovkou Peak 2 (fakultativně). Lanovka spojující vrcholy Whistler a Blackcomb drží dva světové primáty: nejdelší úsek (3 km), v němž visí lana bez podpory a kabiny, které se v nejvyšším bodě vznášejí 436 m nad zemí. Přejezd do blízkosti Skalistých hor, nocleh v Clearwater.
7. den MOUNT ROBSON – JASPER Návštěva rezervace Mt. Robson s výhlídkami na nejvyšší horu kanadských Rockies. Příjezd do Národního parku Jasper, odpoledne výprava k jezeru Maligne s možností výpravné plavby (fakultativně). Nocleh v Jasperu.
8. den NP JASPER – ATHABASKA Cesta NP Jasper podél řeky Athabaska a Sunwapta po překrásné vysokohorské silnici se zastávkami u vodopádů. Možnost jízdy speciálním vozidlem na ledovec Athabaska, jedno z šesti největších ramen mnohem většího ledovce Columbia Icefield. Athabaska je nejvíce navštěvovaným ledovcem Kanady. Přejezd do NP Banff, nocleh v Banf/Canmore.
9. den NP BANFF – LAKE LOUISE Putování Národním parkem Banff. Zvlášť nezapomenutelná je vyhlídka na inkoustovou modř hladiny jezera Peyto. Také navštívíme jezera Louise a Moraine. Příjezd do Banffu s možností výletu lanovkou na Sulfur Mt. nebo koupání v termálních pramenech (fakultativně). Nocleh v Banffu.
10. den NP YOHO – NP GLACIER Návštěva přírodních krás NP Yoho. Uvidíme kupříkladu Smaragdové jezírko, vodopády Takakkaw a také stavitelskou lahůdku tzv. spirálové tunely pod Průsmykem kopajícího koně. Přejezd do NP Glacier a zastávka v průsmyku Rogers s možností vycházky mezi obří cedry a jedlovce. Nocleh v Revelstoke.
11. den NP MOUNT REVELSTOKE Ráno fakultativně vyjížďka do NP Mount Revelstoke (nelze garantovat kvůli dopravním restrikcím). Poté přejezd do Vancouveru. Cesta nás povede pohořím Monnashee a přes průsmyk Eagle Pass. Po příjezdu do Vancouveru ubytování, volný program. Nocleh ve Vancouveru.
12. den VANCOUVER Prohlídka města, které řada opakovaných průzkumů hodnotí jako nejkrásnější na světě. Ve Vancouveru uvidíme čtvrť Gastown s parními hodinami, čínskou čtvrť, příjemnou přístavní část či městský park Stanley, jenž elegancí a střihem trávníků rozhodně nezapře svůj britský původ. Nocleh ve Vancouveru.
13. den ODLET DO PRAHY Volný program, transfer na letiště a odlet do Prahy.
14. den PŘÍLET DO PRAHY

• leteckou přepravu a letištní taxy • 12x ubytování kategorie 3* • doprava busem či minibusem • trajekty na trase • vstupy do národních parků • služby českého průvodce

Cena nezahrnuje: • fakultativní vstupy a výlety • stravování a spropitné a vstupní autorizaci eTA do Kanady.

Informace o regionu

V současné době není k dispozici

Zákaznická linka

  • callcenter.tel_pl
  • 296 184 910
  • pondělí–neděle: 8:00 - 21:00 / 7

Sdílet

Facebook

Proč s námi?

  1. Kompletní ceny — naše ceny neobsahují žádné skryté poplatky
  2. Rezervace online 24/7

Bezpečnost

Data v průběhu rezervace chráníme a šifrujeme pomocí certifikátu

arrow-rightarrow-rightclockfacebooktwitter