phone pin mobile heart logo Flag of Belarus airplane
> >Výsledky vyhledávání> >

Nejkrásnější motivy Pekingu a okolí

Výhody nabídky

Nejkrásnější motivy Pekingu a okolí Kód: 7201

PLN
Itaka

Nejkrásnější motivy Pekingu a okolí Kód: 7201 Čína

Peking I Velká čínská zeď I Chengde I Shanhaiguan

Popis nabídky


1. den:
Odlet z Prahy s přestupem do Pekingu.
2. den:
Přílet do Pekingu, po pasovém a celním odbavení odjezd do města, cestou z letiště navštívíme největší tibetský klášter mimo Tibet - Jong- che-gong, kde uvidíme mimo jiné největší dřevěnou sochu Buddhy na světě vytesanou z obrovského kmene santálového dřeva, pokračujeme k návštěvě největšího náměstí na světě, Náměstí nebeského klidu,odkud projdeme monumentální rozlohou Zakázaného města.Povečeříme ve speciální restauraci, kde servírují jeden z nejpopulárnějších čínských pokrmů Pekingskou kachnu. Nocleh v hotelu.
3. den
: Ráno po snídani navštívíme manufakturu na řezbu do Jadeitu a poté vyjedeme do průsmyku Badaling, kde je zpřístupněná část Velké čínské zdi, možnost výjezdu lanovkou, či bobovou drahou na lépe přístupno část zdi. Nezapomenutelné dojmy v nás zanechá jistě procházka po tomto monumentálním díle staré Číny. Po obědě v odpoledních hodináchnavštívíme jednu z hrobek Mingů a projdeme se po cestě mrtvých duší.Po příjezdu do města navštívíme Kliniku tradiční čínské medicíny, kde se můžeme seznámit se školou, jež dodnes úspěšně soupeří s klasickou medicínou a zastavíme se na Hedvábném trhu. Po večeřinávštěva představení tradiční čínské opery.Nocleh v hotelu.
4. den
: Po snídani návštěva Chrámu nebes a Konfuciánského chrámu. V odpoledních hodinách navštívímeLetnípalác, ležícína malebném jezeře uprostřed pahorků nedaleko hlavního města, kde můžeme obdivovat nejdelší dřevěný koridor na světě či zajímavou mramorovou loď císařovny Cch´Si. Na zpáteční cestě se podle časových možností zastavíme v manufaktuře na zpracování perel. Večeře.Možnost fakultativně navštívit Kung-fu show. Nocleh v hotelu.
5. den
: Snídaně. Celodenní výlet do 300 km vzdálené horské rezidence mandžuských císařů Chengde, která se rozkládá v nádherném parku u horského jezera a je obklopena osmi kopiemi nejvýznamnějších tibetských chrámů. Navštívíme kopii chrámů Potala a Samyia. Návrat do Pekingu, večeře, nocleh.
6. den
:Po snídani celodenní výlet do okolí Pekingu, kdy navštívíme Most Marca Pola, zmíněný již v historické literatuře a malebná zákoutí přírody v oblasti Shi du / Deset brodů/, horské oblasti připomínající kouzelnou krajinu Guilinu. Výjezd lanovkou na vyhlídku. Po obědě návštěva s procházkou dvou údolních rezervací. Návrat do Pekingu, večeře, nocleh.
7. den
: Po snídani odjedeme rychlíkem do města Shanhaiguan, kde tzv. „hlavou starého draka“ končí Velká zeď v moři. Návštěva městského opevnění, které bylo svědkem jediného překonání zdi nepřáteli, když v době rolnického povstání vpustil do země mandžuskou armádu generál Wu. Návrat do Pekingu. Nocleh v hotelu.
8. den:
Po snídani odjezd na celodenní výlet do oblasti západních a severozápadních hor, kde můžeme obdivovat nádheru chrámů zasazených do romantické přírody horských zákoutí. Návrat do Pekingu, večeře nocleh.
9. den
: Snídaně, volný čas v Pekingu. Odhlášení v hotelu do 12:00 hodin. Večeře, transfer na letiště.
10. den:
Odlet a přílet do Prahy.

* leteckou dopravu v turistické třídě včetně tax a příplatků (vybrané termíny přímý let Praha – Peking – Praha) * dopravu a transfery po trase klimatizovaným busem nebo minibusem * 7 noclehů v hotelu *** * stravování dle programu * vstupy dle programu * českého průvodce * pojištění dle zák. č. 159/99 Sb.

Fakultativní služby: * vízum 2.500,- Kč (na požádání zajistíme) Informace: Minimální počet účastníků pro realizaci zájezdu je 12 osob. Cena nezahrnuje: * spropitné (personál, řidič, místní průvodce)

Informace o regionu

V současné době není k dispozici

Zákaznická linka

  • callcenter.tel_pl
  • 296 184 910
  • pondělí–neděle: 8:00 - 21:00 / 7

Sdílet

Facebook

Proč s námi?

  1. Kompletní ceny — naše ceny neobsahují žádné skryté poplatky
  2. Rezervace online 24/7

Bezpečnost

Data v průběhu rezervace chráníme a šifrujeme pomocí certifikátu

arrow-rightarrow-rightclockfacebooktwitter