phone pin mobile heart logo Flag of Belarus airplane
> >Výsledky vyhledávání> > >

Rezidence Hermitage

Výhody nabídky

  • rezidence v blízkosti moře
  • klidné místo
  • pohodlné apartmány

Rezidence Hermitage Kód: 7696

PLN
Itaka

Rezidence Hermitage Kód: 7696 Itálie / Ligurská riviéra / Pietra Ligure

Popis nabídky

Pietra Ligure

Rezidence, tvořená 3 budovami, je umístěna v zahradě v klidné části střediska cca 800 m od centra a cca 150 m od moře.

Písčito-oblázková pláž se nachází cca 250 m od rezidence,plážový servis (slunečník, lehátko a plážové křesílko/apartmán) zdarma mimo hlavní sezónu.

Recepce, výtah, společenská místnost s TV, WiFi ve společenských prostorách; za poplatek parkoviště, prádelna. Bazén pro dospělé, dětský bazén v provozu cca od května do poloviny září.

Apartmány typu Bilo 4 - ložnice s manž. postelí, obývací pokoj s kuchyňským koutem a rozkládacím gaučem pro 2 osoby, vlastní příslušenství, balkon nebo francouzské okno. Bilo 4 Superior zrekonstruované se stejným vybavením. Mono 2/3 - obývací pokoj s kuchyňským koutem a rozkl. gaučem pro 2 osoby a případně přistýlka pro 1 osobu, vlastní příslušenství, balkon či francouzské okno. Trilo 6/7 - 2 ložnice, obývací pokoj s kuchyňským koutem a rozkládacím gaučem pro 2 osoby. Všechny apartmány mají SAT/TV, telefon, vysoušeč vlasů; za poplatek dětská postýlka (cca 15 EUR/týden, na vyžádání); pokoje Superior navíc wifi (za poplatek cca 2 EUR/den),trezor a klimatizaci.

* Dle vyhlášky místních úřadů se platí případná pobytová taxa, která je splatná na místě v hotovosti v EUR. Upozorňujeme, že zavedení taxy a její výše může být úpravou místní vyhlášky i v průběhu sezóny kdykoliv změněna. Aktuální informace budou k dispozici vždy po příjezdu do hotelu. * Při vstupu do bazénů (včetně hotelových) je nutné používat koupací čepici.

Bez stravování.

Za poplatek vodní sporty na pláži, poblíž hotelu tenisové kurty, půjčovna kol; široká nabídka zábavy v centru střediska.

* 7 noclehů * stravování v rozsahu uvedeném u ubytovacího objektu * pojištění dle zák. č. 159/99 Sb. * ložní a koupelnové prádlo * spotřeba energií (plynu, vody, elektřiny)

Informace: Vratná kauce 100,- EUR/apartmán * parkoviště 30 EUR/týden (pro pobyty 29.7.-2.9.), ostatní termíny 20 EUR * povinný příplatek za závěrečný úklid 30 EUR/mono, 40 EUR/bilo, 50 EUR/trilo

Informace o regionu

Itálie — Ligurská riviéra — Pietra Ligure

Mapa

V současné době není k dispozici

Zákaznická linka

  • callcenter.tel_pl
  • 296 184 910
  • pondělí–neděle: 8:00 - 21:00 / 7

Sdílet

Facebook

Proč s námi?

  1. Kompletní ceny — naše ceny neobsahují žádné skryté poplatky
  2. Rezervace online 24/7

Bezpečnost

Data v průběhu rezervace chráníme a šifrujeme pomocí certifikátu

arrow-rightarrow-rightclockfacebooktwitter